Bevezető Hírek Gömbpanoráma képek Ismertetők Útmutató Támogatóink Elérhetőség


Kiemelt partnereink

Relaxo Sportközpont


A megjelenítő telepítéséhez kattintson ide!
Körpanoráma.hu - Professzionális virtuális séták

Útmutató

Reméljük, ez a rövid leírás segít Önnek abban, hogy jobban megismerje és ezáltal könnyebben tudja használni oldalunkat. A rendszer egyszerűen kezelhető és az egér kurzort az elemek fölé navigálva szöveges információt is kapunk az adott gomb vagy elem működéséről. A megjelenő fényképek így már könnyedén, 360 fokban forgathatóak és a virtuális túra bejárása is kényelmesebb lesz.


Grafikus vezérlő elemek

A kezelés szempontjából a legfontosabb a fénykép alsó-középső részén található vezérlő panel.

A képen látható panel segítségével is tudunk mozogni a panorámaképen. Lehetőségünk van a fénykép nagyítására vagy kicsinyítésére is, illetve itt találjuk meg a teljes képernyős nézetre való átváltás gombját is.

A gombok balról jobbra a következők:
Teljes képernyős nézetre váltás
A panorámakép lefelé mozgatása
A panorámakép balra forgatása
A panorámakép kicsinyítése
A panorámakép automatikus forgatása
A panorámakép nagyítása
A panorámakép jobbra forgatása
A panorámakép felfelé mozgatása

A panoráma képek nézegetése közben még egy fontos gomb jelenhet meg, bár ilyen elem nem minden képhez tartozik. Ez nem más, mint a képhez tartozó információkat megjelenítő gomb. Segítségével könnyen és gyorsan jutunk információhoz a fotóról illetve az épületről, szolgáltatásról.

Információs ablak megjelenítése
Információs ablak bezárása


Információs ablak


Egérrel való navigálás és gombok

A panorámaképeken való navigálásnak a legegyszerűbb módja, ha az egeret használjuk, illetve néhány billentyűt. Ha a bal gombot nyomva tarjuk a képen, akkor az egér mozgatásával az egész panorámát tudjuk mozgatni a kívánt irányba. Ez természetesen a jobbra-balra irányok mellett a fel-le irányt is jelenti.
Ez mellett a bal oldali SHIFT gombbal a nagyításra, míg a bal oldali CTRL segítségével a fotó kicsinyítésére van lehetőségünk.

vissza az előző oldalra