Bevezető Hírek Gömbpanoráma képek Ismertetők Útmutató Támogatóink Elérhetőség


Kiemelt partnereink

Relaxo Sportközpont


A Mórahalmon készült gömbpanoráma képek megtekintéséhez kattintson a képre vagy erre a szövegre!
A megjelenítő telepítéséhez kattintson ide!
Körpanoráma.hu - Professzionális virtuális séták

Pécs belvárosa

Új képek készültek Pécs számos nevezetes helyszínein. A tervek szerint hamarosan további képekkel is bővülni fog ez a galéria.

2011. március 13.


Mórahalom főtere

Új képet készítettünk Mórahalmon a főtéren. A tervek szerint hamarosan további képekkel is bővülni fog ez a galéria.

2010. augusztus 25.


József Attila Tanulmányi és Információs Központ

Mint a címből is látható Szeged egyik új épületénél tettük tiszteletünket a TIK-ben. Reméljük mindenkinek tetszenek az új gömbpanoráma képek.

2009. július 5.


Mórahalom

A fejlesztéseink elérték Mórahalom panoráma képeit is. Ezentúl az összes gömbpanoráma elérhető a Szegeden már megismert kis képekkel is. A menüt a bal oldali fényképezőgép segítségével indíthatjuk el.

2009. június 2.


Vasútállomás II.

A legújabb képeink közé felkerült egy kép a szegedi állomás épületének belsejéről is. Felhívnánk a figyelmet a terem mennyezetét díszítő festményre, ami a gömbpanoráma képünk segítségével megcsodálható.

2009. május 17.


Vasútállomás

Ismét jelentkezünk, hiszen új gömbpanoráma képpel bővült az oldal. Szegedre sokan vonattal érkeznek és sokszor idejük sincs, hogy megcsodálják ezt az igen impozáns épületet. A néhány évvel ezelőtti felújítás után végre megcsodálhatjuk igazi szépségét. A fotót az új képek galériában találjuk meg.

2009. május 3.


Új galéria

A könnyebb elérhetőség miatt az új fényképek néhány hétig a jobb oldalon található menüpontból is megtekinthetőek. Így reményeink szerint senki sem marad le a gömbpanoráma képek által nyújtott élményekről!

2009. április 13.


Hősök kapuja, nappal

Itt a napsütés, itt a tavasz, indul a fotózási szezon is. Mint a címből is kitűnik, ismét Szeged belvárosában jártunk. Az új fotó elérhető a szegedi gömbpanoráma képek gyűjteményből.

2009. április 1.


Bővülő gömbpanoráma képek

Örömmel tudatjuk, hogy 3 új fotó került fel az oldalra. Ezzel elérhetővé vált a 2006-os szegedi árvízről készült összes panoráma képünk.

2009. március 15.


Fejlesztések

Aki gyakran látogatja az oldal az észrevehette, hogy a szegedi panoráma képeken egy új ikon jelent meg. Az egér segítségével egy ablakban kis fotók jelennek meg. Ezeket választva közvetlenül az adott képre ugorhatunk, így könnyebben látogathatjuk meg kedvenc helyszíneinket. A másik fejlesztés nem ennyire látványos, de igen hasznos. A gömbpanoráma képek optimalizálásával sikerült az állományokat 2-3-mad részükre tömöríteni, így gyorsabban betöltődnek a fotók.

2009. március 3.


Árvíz Szegeden, 2006

Ismét új gömbpanoráma képpel jelentkezünk. A panoráma felvétel a 2006-os árvíz idején készült Szegeden. Jó szórakozást!

2009. február 23.


Egy kis ízelítő a Vedres történetéből

A meglévő gömbpanoráma kép mellett most már egy kis olvasmány is akad oldalunkon Szeged egyik méltán híres iskolájáról a Vedresről. Reméljük mindenki hasznos olvasmánynak találja és ha a teljes történetre kíváncsi, szívesen látogat majd el az iskola honlapjára is. A cikk mellett javításra került egy igen kellemetlen hiba is, így már nem fog villogni a panoráma kép ha teljes képernyős nézetre váltunk.

2009. február 15.


Szeged történelme

Már régóta adósak vagyunk egy ismertetővel, amely Szeged városát bemutatja. A gömbpanoráma képek már régóta láthatóak az oldalunkon, de most már egy kis betekintést is kaphatunk Szeged történelméből. Jó szórakozást kívánunk a képekhez és az olvasáshoz!

2009. január 18.


Elindult a 2009-es év!

Köszöntünk minden kedves látogatót az új év alkalmából és reméljük továbbra is megtisztelik figyelmükkel az általunk készített gömbpanoráma képeket. Az új évet azonnal egy kis változtatással kezdjük. A fejlécben megjelenő animáció várhatóan minden fotó és panoráma kép kedvelő tetszését elnyeri.

2009. január 2.

Bemutatkozik a Körpanoráma.hu

Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy a fényképezés és az informatika segítségével közelebbre hozzuk az ország különböző tájait, városait, látványosságait. A panoráma képek mellet számos információt, leírást találunk a látottakról, olvashatunk az épületek történetéről, tájékozódhatunk a nyitvatartási időkről, a belépők áráról.


Akár nyaralás, akár látogatás a célja az Ön által kiválasztott városban egy virtuális séta alkalmával a körpanoráma jóvoltából Ön elé tárul a helyszín, mintha csak ott állna.

Reméljük a bővülő kínálatban mindenki megtalálja a számára érdekes helyeket. Amennyiben a képekhez részletesebb leírást kapunk, azt szívesen elhelyezzük az oldalon.