Bevezető Hírek Gömbpanoráma képek Ismertetők Útmutató Támogatóink Elérhetőség


Kiemelt partnereink

Relaxo Sportközpont


A megjelenítő telepítéséhez kattintson ide!
Körpanoráma.hu - Professzionális virtuális séták

Hírek

Ünnepek

Ezúton szeretnénk minden kedves látogatónknak Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánni. Egy kis ajándékként fogadják szeretettel házi költőnk és fényképészünk művét!


Közeleg már az év vége,
Mi is megpihenünk végre.

Eljön a nyugodt Karácsony,
Sok cukor a fán és a kalácson.

És mint a panoráma kép a gömbre,
Terüljön boldogság minden háztömbre!

2008. december 21.


Új képsorozatot indítunk

Örömmel tudatjuk a kedves látogatókkal, hogy a mai naptól új képsorozatot indítunk Gömbpanoráma "festmények" címmel. Az elkészült fotókat némi módosítás után tesszük közzé, így a képek egy jól sikerült festmény hatását keltik. A változtatás ellenére a helyszínek továbbra is felismerhetőek a panoráma képekről. Remélhetőleg az új képgaléria mindenki tetszését elnyeri.

2008. december 13.


Ismertető Mórahalom városáról

Ismét bővült a Körpanoráma.hu tartalma. Ezúttal Mórahalomról került fel pár hasznos információ, hogy a gömbpanoráma képek és fotók mellett némi ízelítőt kapjunk a város múltjáról és jelenéről. A képek és az ismertető itt megtalálható.

2008. december 7.


Elkészült a képgaléria menüpont

A mai naptól már linkként működnek a képgaléra elemei. Így már nemcsak a jobb oldalon lévő fotókról, hanem a galériából is elérhetőek a gömbpanoráma képek.

2008. december 3.


Új menüpont a Körpanoráma.hu-n

Az új fotó megjelenítőhöz új kezelési leírás is jár, hogy egyszerűbben nézelődhessünk a panoráma képek között és le ne maradjunk valamiről a virtuális túrák során. Az útmutató egyszerűen ad segítséget, hogy teljes mértékben élvezhessük a 360 fokos látvány, akár Szeged, akár Mórahalom városát látogatjuk éppen. Reméljük továbbra is szívesen nézegetik gömbpanoráma képeinket. Találkozzunk minél többször!

2008. november 29.


Teljesen megújult a Körpanoráma.hu

Mint látható az oldalunk levetette a már több mint 3 éve használt ruháját. Reméljük mindenki tetszését elnyeri az új külső. Az eddig elkészült panorámaképeket sikerült átkonvertálnunk az új megjelenítőre így a telepítés is sokkal egyszerűbb lett, illetve a teljes képernyős üzemmód miatt a látvány is káprázatosabb. Remélhetőleg új képeket is tudunk készíteni és így bővíteni tudjuk az eddigi panorámakép galériánkat.

2008. november 22.


Teljesen megújult a Körpanoráma.hu

Mint látható az oldalunk levetette a már több mint 3 éve használt ruháját. Reméljük mindenki tetszését elnyeri az új külső. Az eddig elkészült panorámaképeket sikerült átkonvertálnunk az új megjelenítőre így a telepítés is sokkal egyszerűbb lett, illetve a teljes képernyős üzemmód miatt a látvány is káprázatosabb. Remélhetőleg új képeket is tudunk készíteni és így bővíteni tudjuk az eddigi panorámakép galériánkat.

2008. november 22.


Régi panoráma, új megjelenítő

Ígéretünkhöz híven felkerült egy régebbi képünk az új megjelenítővel. Ennek tiszteletére a megnyíló ablaknak új díszítés is kijár. Reméljük mindenkinek tetszeni fog. Külön felhívnánk a figyelmet a teljes képernyős megjelenítésre!!

2008. június 14.


Új megjelenés, hamarosan új panoráma képek is

Oldalunk részben új külsővel jelentkezik. Hamarosan új panoráma képekkel bővítjük virtuális sétáinkat. Az új megjelenítő tesztelése után már akár teljes képernyőn élvezhetjük a városnézést!

2008. június 6.


Szeged, panorámák az árvízről

Szegeden a Tiszai árvíz tetőzésekor készítettünk 4 éjszakai gömbpanorámát és fényképet.

2006. április 20.


Szeged, új éjszakai fényképek

Szegeden további 3 helyszínt látogattunk meg képkészítés céljából. Alsóvároson a Mátyás templom a belvárosban az Anna Kút és az Anna Fürdőről készítettünk gömbpanorámákat.

2006. február 23.


Móraholom, városi virtuális séta

Elkészült Mórahalom város virtuális sétája. A következő helyszíneket járhatják be egy kellemes séta alkalmával: Aranyszöm rendezvényház, Forrás Panzió és a Gyógyfürdő számos helyszínét.

2006. február 13.


Szeged, 2 új gömbpanoráma

Szegeden további gömbpanoráma képekkel bővítettük oldalunk: Hősök Kapuja, Móra Ferenc Múzeum.

2006. január 6.


Szeged, téli képek sötétedés után

Szegeden további panoráma képekkel bővítettük oldalunk: Centrum Áruház, Klauzál tér.

2005. december 7-8.


Szeged, panoráma képek a TIK-ről

Szegeden további panoráma képekkel bővítettük oldalunk: TIK - Tanulmányi Információs Központ.

2005. november 26.


Szeged, további panoráma képek

Szegeden a következő helyszínekről készítettünk körpanorámát: Novotel szálloda, Dóm Tér, Stefánia sétány, Rakpart (Tiszapart).

2005. október 8-9.


Mórahalom, első körpanoráma képeink

Első körpanorámáink Mórahalom város főteréről.

2005. augusztus 14.


Elindult a Körpanoráma oldalunk!

Megnyitottuk honlapunkat!

2005. augusztus 10.
vissza az előző oldalra